De ce ar trebui să folosești un Landing Page?

,

De ce ar trebui să folosești un Landing Page?
Landing page-ul este agentul de vânzări îmbrăcat elegant și simplu, la patru ace, cu un speech scurt și eficient care îți aduce vânzări și conversii. El prezintă oferta de produse și servicii, subliniază avantajele și beneficiile ofertei fără a face risipă de metafore și laude, el convinge.
Prin urmare, răspunsul pe scurt la întrebare este că trebuie să folosești un landing page pentru a obține conversii.
Astfel:
a. Îți crești numărul de potențiali clienți;
b. Crești numărul de clienți;
c. Crești afacerea.
Citește mai mult

Cel mai mare atac cibernetic din istorie – WannaCry

,

Cel mai mare atac cibernetic din istorie – WannaCry
Vineri a fost semnalat un atac cibernetic care a afectat toată lumea. Peste 75.000 de atacuri au fost semnalate în aproape 100 de țări, afectate fiind și instituțiile importante precum NHS sau Ministerul rus de Interne.
Atacul WannaCry ce a avut loc zilele trecute este cel mai mare din istorie.

Acest atac de tip ransomware blochează complet calculatoarele și solicită o anumită sumă de bani (aproximativ 300 de dolari în Bitcoin) pentru a fi deblocate. Din păcate au fost afectate și spitale, iar pacienții au fost nevoiți să aștepte prea mult timp. De asemenea au fost vizate și instituții mai importante precum Ministerul rus de Internet sau Deutsche Bahn.

Rusia a fost cea mai afectată țară cu peste 70% din atacuri, iar pe locul doi China. Virusul a fost pus la cale de un grup de hackeri întitulat Shadow Brokers și lansat în aprilie. Aceștia susțin că au găsit o bresă de securitate în documentele NSA, dezvăluite de WikiLeaks.

NSA a găsit și a descoperit o vulnerabilitate într-un program Microsoft, însă compania lui Bill Gates nu a reușit să o remedieze până în luna martie. Totuși, cei care nu au realizat update-urile de securitate au fost predispusi la atac. Insituțiile afectate lucrează la remedierea problemei.

În cazul în care vreți să fiți în siguranță, recomandat este să aveți un antivirus, update-urile la zi la sistemul de operare și un back-up.

Întrebarea firească este, sau cel puţin ar trebui să fie, câte asemenea arme mortale mai există în arsenalele diverselor ţări ale lumii şi care este nivelul de securitate al laboratoarelor

Citeste mai mult: adev.ro/opvprp

sursa: www.arenait.net

“Publicitatea nu este o ştiinţă. Publicitatea este putere de convingere, iar convingerea este o artă”

Ce reprezintă Social Media Marketing (SMM)?

Acesta resprezintă un proces de creștere a gradului de recunoaștere a brand-ului personal, al produselor sau serviciilor pe care tu le oferi clienților, prin variate canale social media. Scopul final al oricărei campanii de social media marketing este acela de a genera trafic site-ului, de a crește vizibilitatea produsului, de a crește numărul de media followers sau a numărului de clienți. În ziua de astăzi cele mai populare rețele de social-media sunt: Facebook, Instagram, Google+, Pinterest, Linkedin, YouTube și Tumblr.

De ce este important social media marketing?

  • Este cel mai rapid mod de a răspândi cuvântul cu privire la apariția unui nou produs, serviciu sau a unei știri. Acesta poate rivaliza în minute și viteză cu alte mijloace media tradiționale, precum TV;
  • Este o tendintă modernă, deoarece milioane de oameni petrec o bună perioadă din timp pe aceste rețele social media. Așadar, dacă ai nevoie de oameni, cu siguranță, vei știi unde să-i găsești;
  • Este o piață relativ nouă. Acum foarte mult timp, vânzătorii unor anumite produse au aflat faptul că mulți oameni își petrec timpul conducând mașini, așadar s-au gândit să monteze panouri publicitare pe drumuri. Astăzi, oamenii își petrec timpul pe rețelele media, prin urmare ca vânzător, va trebui să începi să gândești în așa manieră;
  • Este un nou influențator. Tot mai multe studii arată faptul că social media se transformă într-o adevărată afacere, pe măsură ce multe companii au atestat faptul că mulți dintre clienții acestora au fost găsiți pe Facebook sau Instagram.
    sursa: http://www.attagency.ro/blog/internet-marketing/10-sfaturi-social-media-marketing-pentru-incepatori.html

Top cele mai bune aplicații Android

Whatsapp este una dintre cele mai omniprezente aplicații de chat pentru Android. A fost instalată de peste un miliard de ori. Ea se deosebește prin interfața  foarte simplă și prietenoasă, dar și datorită update-urilor constante pe baza cărora sunt introduse îmbunătățiri.
Fleksy este considerată una dintre cele mai utile aplicații pentru tastatură. Aceasta îmbunătățește experiența utilizatorului, permițându-i o scriere mai cursivă, rapidă și lipsită de greșeli.  Aplicația Fleksy se deosebește prin aceea că ștergerea textului poate fi realizată mai rapid și mai controlat printr-o mișcare a degetului în direcția textului pe care vrei să-l ștergi.

PhotoDirector este o aplicație de top pentru Android care îți pune la dispoziție toate instrumentele de care ai nevoie pentru a edita pozele realizate. Această aplicație îți oferă posibilitatea de a edita rapid imagini, utilizând filtere variate, de la includerea unor bule de text, până la editarea contrastului, a luminozității și ajustarea culorilor cu ajutorul unei histograme vizuale.

Google Trips
Una dintre cele mai bune aplicatii este cu siguranta aceasta, cu ajutorul acestei aplicatii poti sa îti planifici mult mai bine excursiile pe care le faci, aplicația îți oferă cele mai bune obiective turistice în funcție de interesele pe care le ai.

Booking.com – Rezervări Hotel
Booking.com este cea mai apreciată aplicaţie de călătorie, cu care mii de oameni găsesc oferte de cazare la hoteluri sau case de vacanţă. Găsiţi cazare pentru orice tip de călătorie, oriunde în lume!
Cel mai bun lucru la aplicația Booking.com? Confirmare imediată, check-in electronic şi hărţi offline, oricând rezervați.